Rüyada boynuna altın zincir takmak

Rüyada boynuna altın zincir takmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuna altın zincir takmak gördüyseniz:

  • Olumlu veya olumsuz kararınızı hemen vermeyin.

Rüyada boynuna altın zincir takmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada boynuna zincir takmak rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada boynunda altın zincir görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına inanılır.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek kendisini mutsuz edeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada koluna altın zincir takmak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada boynunda zincir görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına inanılır.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments