Rüyada koluna altın zincir takmak

Rüyada koluna altın zincir takmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada koluna altın zincir takmak gördüyseniz:

  • Bazı engellemelerle veya direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada koluna altın zincir takmak sıkıntılı günler geçireceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kolunda altın zincir görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına inanılır.

Rüyada boynuna altın zincir takmak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol zinciri görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada arabaya zincir takmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, parasının azalacağına rivayet eder.

Rüyada boynuna zincir takmak edilen duaların allah katında kabul göreceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada zincir kolye takmak feraha ereceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada zincir takmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments