Rüyada boynuna kemer takmak

Rüyada boynuna kemer takmak isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, fikirlerinin can bulacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına inanılır.

Rüyada boynuna kemer takmak gördüyseniz:

  • Ödemeler veya alacak tahsilleri söz konusu olabilir.

Rüyada boynuna kemer takmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada kalın kemer takmak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada beline altın kemer takmak sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret eder.

Rüyada sarı kemer takmak ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kemer takmak çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada pembe kemer takmak iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabada emniyet kemeri takmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada beline kemer takmak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments