Rüyada pembe kemer takmak

Rüyada pembe kemer takmak bahtın açılacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada pembe kemer takmak gördüyseniz:

  • Daha iyi vakit geçirmenin yollarını arıyorsanız, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı ruh halinde olmamasını yadırgayabilirsiniz.

Rüyada pembe kemer takmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kemer takmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada deri kemer takmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada sarı kemer takmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada süslü kemer takmak hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kemer takmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kemer takmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah kemer takmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments