Rüyada beline altın kemer takmak

Rüyada beline altın kemer takmak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işarettir.

Rüyada beline altın kemer takmak gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünülmesi gereken çok şey var.

Rüyada beline altın kemer takmak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işarettir.

Rüyada beline kemer takmak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belinde altın kemer görmek maddi kayba uğrayacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada belinde kemer görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada beline silah takmak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, hidayete erip huzuru bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beline tabanca takmak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahı beline takmak yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kemer takmak ona mutluluk getireceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments