Rüyada yeşil kemer takmak

Rüyada yeşil kemer takmak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kemer takmak gördüyseniz:

  • Karlı sonuçlar elde etmek için pratik olmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil kemer takmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çok büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada sarı kemer takmak gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kemer takmak sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına işaret etmektedir.

Rüyada süslü kemer takmak başarılı olacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada pantolona kemer takmak sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine işarettir.

Rüyada arabada emniyet kemeri takmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kemer takmak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kemer takmak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, sorunlarının son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments