Rüyada beline kemer takmak

Rüyada beline kemer takmak şan şöhret, itibar kazanacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beline kemer takmak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişilerden sakınmak için özel yaşamınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada beline kemer takmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada beline altın kemer takmak kesesinin her daim dolu kalacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada belinde altın kemer görmek büyük kazançlar sağlayacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada belinde kemer görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada beline tabanca takmak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada silahı beline takmak arkasından gıybet edeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beline silah takmak manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bele kemer takmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments