Rüyada kalın kemer takmak

Rüyada kalın kemer takmak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, işlerini toparlayacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, şerefe ve izzete, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kalın kemer takmak gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken büyük bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada kalın kemer takmak yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada kalın kemer görmek evine haciz geleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalın yüzük takmak dertlerinin artacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın altın yüzük takmak üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına işaret eder.

Rüyada kalın alyans takmak ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kalın altın bilezik takmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalın bilezik takmak takdir edilen kişi olacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına delalettir.

Rüyada beyaz kemer takmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, umutlarının söneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments