Rüyada sarı kemer takmak

Rüyada sarı kemer takmak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, elinin darlık içinde kalacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, mekân değiştireceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına inanılır.

Rüyada sarı kemer takmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Rüyada sarı kemer takmak huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına işarettir.

Rüyada beyaz kemer takmak her zaman neşeli olacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pembe kemer takmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kalın kemer takmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemer takmak içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, niyetlendiği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beline altın kemer takmak yolunun açık olacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deri kemer takmak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beline kemer takmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments