Rüyada boğulurken kurtulmak

Rüyada boğulurken kurtulmak kar elde edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ağlayacağına inanılır.

Rüyada boğulurken kurtulmak gördüyseniz:

  • Ortak kazançların ön planda olacağı bir devredesiniz.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, haneden birinin ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulurken kurtulmak ekmeğinin bereketleneceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulurken kurtulmak huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulup kurtulmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yaşamının tazeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sudan boğulmaktan kurtulmak sorumluluk alacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments