Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak çok iyi atılımlar yapılacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşlarla işlerinize zaman ayırabilir, hukuki veya değil değişik anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak düze çıkacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalettir.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulur.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada denizde boğulurken kurtulmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada denizden boğulmaktan kurtulmak etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı suda boğulmak aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments