Rüyada boğulup kurtulmak

Rüyada boğulup kurtulmak elini attığı her işi yerine getireceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulup kurtulmak gördüyseniz:

  • Ufak jestler söz konusu olabilir.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak onu borçtan kurtaracağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sudan boğulmaktan kurtulmak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada derede boğulmaktan kurtulmak kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine rivayet eder.

Rüyada boğulurken kurtulmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada denizden boğulmaktan kurtulmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments