Rüyada denizde boğulurken kurtulmak

Rüyada denizde boğulurken kurtulmak gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, aile içinde de bereketin artacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, işlerinin toparlanacağına, sıkıntılarının artacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulurken kurtulmak gördüyseniz:

  • İşinize önem vermelisiniz.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada denizde boğulurken kurtulmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret eder.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak şöhret ve hayır getireceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada denizden boğulmaktan kurtulmak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına yorulur.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, yarınlarına inanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments