Rüyada boğulmaktan kurtulmak

Rüyada boğulmaktan kurtulmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Yakın zamanda belli bir ödül söz konusu olabilir.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak hidayete ereceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulur.

Rüyada boğulup kurtulmak elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak fakirliğinin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kırılan kalplerin barışacağına delalet eder.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada boğulurken kurtulmak bazı operasyonlar geçireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments