Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek duygularının karşılıklı olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Yenilik peşinde olmanız sizi mutlu edebilecek şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak işinin gücünün yaver gideceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine işarettir.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada boğulmadan kurtulmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet eder.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine delalettir.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulurken kurtulmak hayırlı bir sürece girileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtulmak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments