Rüyada böcek ellemek

Rüyada böcek ellemek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet eder.

Rüyada böcek ellemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere güvenmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

Rüyada böcek ellemek onlara doyasıya sarılacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet eder.

Rüyada altın ellemek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı ellemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdesti ellemek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ellemek gözyaşının kuruyacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kızı ellemek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünü ellemek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü ellemek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments