Rüyada ölü ellemek

Rüyada ölü ellemek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sürekli tartışacağına, hayatını yoluna sokacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü ellemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden, cazip teklifler alabilirsiniz.

Rüyada ölüyü ellemek çok büyük adımlar atılacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada ölüye ellemek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ellemek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına rivayet eder.

Rüyada kadına ellemek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına işarettir.

Rüyada kadının göğsünü ellemek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada insan dışkısı ellemek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine inanılır.

Rüyada göbek ellemek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, rızkın ve kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada fareyi ellemek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments