Rüyada altın ellemek

Rüyada altın ellemek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada altın ellemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yenileniyor, heyecan verici ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada altın ellemek hayatını ailesine adayacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsüne ellemek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacak ellemek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamuru ellemek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini ellemek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına alamet eder.

Rüyada köpek ellemek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın ellemek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments