Rüyada göğsünü ellemek

Rüyada göğsünü ellemek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye işaret etmektedir.

Rüyada göğsünü ellemek gördüyseniz:

  • İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek deyim yerindeyse elinin döneceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsüne ellemek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada kadın göğsünü ellemek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine inanılır.

Rüyada kadın göğsüne ellemek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine delalettir.

Rüyada göğsünü ellemek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü ellemek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kadın göğsü ellemek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments