Rüyada kedi ellemek

Rüyada kedi ellemek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi ellemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Rüyada kedi ellemek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, iş hayatında rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın organı ellemek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet eder.

Rüyada silah ellemek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada yılanı ellemek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık ellemek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadına ellemek evlat sahibi olacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada böcek ellemek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, çevre değiştireceğine inanılır.

Rüyada kuran ellemek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments