Rüyada bir kızı ellemek

Rüyada bir kızı ellemek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada bir kızı ellemek gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kızın memesini ellemek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada kızı ellemek korkularından, kötü duygularından arınacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet eder.

Rüyada kıza ellemek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine inanılır.

Rüyada bir kızı ellemek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, para kazanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bokunu ellemek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işaret eder.

Rüyada kadının göğsünü ellemek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalettir.

Rüyada kadın memesi ellemek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamur ellemek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments