Rüyada yılanı ellemek

Rüyada yılanı ellemek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı ellemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğiliminde olabilir veya evde sorun yaratabilecek konulara dahil olabilirsiniz.

Rüyada yılana ellemek gerçek dostluklarına odaklanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yılan ellemek kötü gidişe dur denileceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı ellemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kar ellemek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın memesi ellemek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada altın ellemek yüceltileceği sözler duyacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada kadının göğsünü ellemek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada insan pisliği ellemek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments