Rüyada birinin elini kınalı görmek

Rüyada birinin elini kınalı görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, stresten uzaklaşılacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, çaresiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elini kınalı gördüyseniz:

  • Yeni imkanlardan istifade etmeye çekiniyorsunuz.

Rüyada kendi ellerini kınalı görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada ellerine kına yakmak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Rüyada eli kınalı erkek görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işarettir.

Rüyada birinin eline kına sürmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki eline kına yakmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına yorulur.

Rüyada birini elleri kınalı görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının ellerini kınalı görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulur.

Rüyada kına eline yakmak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments