Rüyada ellerine kına yakmak

Rüyada ellerine kına yakmak çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ellerine kına yakmak gördüyseniz:

  • Meydana gelen olay kaçınılmaz olabilir.

Rüyada ele ayağa kına yakmak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak hasret gidereceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kına eline yakmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, bir bebek sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada gelinin eline kına yakmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, anlaşmazlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol eline kına yakmak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin eline kına yakmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerime kına yakmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments