Rüyada kına eline yakmak

Rüyada kına eline yakmak dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalettir.

Rüyada kına eline yakmak gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan fikirler üretmeniz mümkündür.

Rüyada ellerime kına yakmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, bol dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına yorulur.

Rüyada eline kına yakmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, kişinin afiyette olacağına delalet eder.

Rüyada iki ele kına yakmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada sağ ele kına yakmak kazancın arttırılacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada ölünün eline kına yakmak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments