Rüyada iki eline kına yakmak

Rüyada iki eline kına yakmak hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada iki eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Sabırsız davranışlar veya ani tepkiler ilişkilerde zorlanmalara veya kopuşlara neden olabilir.

Rüyada eline kına yakmak sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün eline kına yakmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına inanılır.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, yoksulluğa tabir olunur.

Rüyada ellere kına yakmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada ellerine kına yakmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada sağ ele kına yakmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının eline kına yakmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, hastalıkların kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol ele kına yakmak çok rahat bir hayat süreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments