Rüyada arkadaşının ellerini kınalı görmek

Rüyada arkadaşının ellerini kınalı görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kem gözlere geleceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ellerini kınalı gördüyseniz:

  • Doğru verilere sahipseniz, maddi veya üretkenlik gerektiren Koşullarınızdan ödün vermeniz gerekmiyor.

Rüyada arkadaşının elinde kına görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ellerini kınalı görmek gülen yüzünün de solacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek eline kına yakmak hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada elleri kınalı kadın görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına alamet eder.

Rüyada eli kınalı görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi ellerini kınalı görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına alamet eder.

Rüyada elin kınalı olduğunu görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işarettir.

Rüyada sol ele kına yakmak olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments