Rüyada eli kınalı erkek görmek

Rüyada eli kınalı erkek görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada eli kınalı erkek gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Rüyada bir erkeğin elinde kına görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada erkek elinde kına görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalet eder.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin elinde kına görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada erkek eline kına yakmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalettir.

Rüyada eli kınalı erkek görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine işarettir.

Rüyada elindeki kınayı yıkamak iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments