Rüyada kendi ellerini kınalı görmek

Rüyada kendi ellerini kınalı görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, borçlarının da kapanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet eder.

Rüyada kendi ellerini kınalı gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada elin kınalı olduğunu görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına rivayet eder.

Rüyada eline kına yakmak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada ellerde kına görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına tabir olunur.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kendi ellerini kınalı görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada ellerini kınalı görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek eline kına yakmak daha fazla gelire kavuşacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gümüş

Rüyamda ellerime çok güzel desenli kınalar yakilmis mutluymuşum bide tedirgin kınalı ellerime laf ederler veya güler diye ama kına desenleri o kadar guzeldiki her kes hayrandi ozellike ben

Yasemin

Rüyamda kendi ellerimde kına yakılmış görüyorum ve cok tutmuş nakışlı kınaydı