Rüyada birinin boyunu ölçmek

Rüyada birinin boyunu ölçmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine inanılır.

Rüyada birinin boyunu ölçmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuları bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada başkasının boyunu ölçmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu ölçmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, başarılarının daim olacağına işaret eder.

Rüyada boyunu ölçmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunu ölçmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada toprak ölçmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bel ölçmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cetvelle ölçmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeri ölçmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments