Rüyada bel ölçmek

Rüyada bel ölçmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, uzun yaşayacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hem dua alacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bel ölçmek gördüyseniz:

  • Yapmayı çok istediğiniz bir konuda, sizi çekemeyen birisinin engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada bel ölçmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına delalettir.

Rüyada belçikaya gittiğini görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bele kadar suya girmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada bele kuşak bağlamak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, yaşam tecrübesi edineceğine inanılır.

Rüyada bel ağrısı görmek layık olduklarına sahip olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bele silah takmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, batıl amele tabir olunur.

Rüyada bel küreği görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, muradın yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments