Rüyada toprak ölçmek

Rüyada toprak ölçmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak ölçmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize daha fazla önem vermelisiniz.

Rüyada toprak ölçmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının boyunu ölçmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyunu ölçmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada yeri ölçmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birşey ölçmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, müjdeli haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada arsa ölçmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, dinde bilginleşeceğine işaret eder.

Rüyada belini ölçmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada tansiyon ölçmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments