Rüyada yeri ölçmek

Rüyada yeri ölçmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeri ölçmek gördüyseniz:

  • Artan istek veya ihtiyaçları olan kişilere zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada bir yeri ölçmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeri ölçmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada metreyle yeri ölçmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, imkânsızı başaracağına tabir olunur.

Rüyada uzunluk ölçmek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada toprak ölçmek geçim kolaylığı içinde olacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret eder.

Rüyada kilo ölçmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, işlerinin ters gideceğine işarettir.

Rüyada boy ölçmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada birinin boyunu ölçmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments