Rüyada vücudunu ölçmek

Rüyada vücudunu ölçmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına yorulur.

Rüyada vücudunu ölçmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren konular daha az yorucu hal alabilir.

Rüyada vücudunu ölçmek iyi huylar edineceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet eder.

Rüyada bir yeri ölçmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, insanların güvenini kazanacağına inanılır.

Rüyada cetvelle ölçmek planların sarkacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada birşey ölçmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işaret eder.

Rüyada arsa ölçmek kendisine uğur getireceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday ölçmek istihdam edeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada tarla ölçmek arabasını ve toprağının olacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belini ölçmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments