Rüyada boyunu ölçmek

Rüyada boyunu ölçmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada boyunu ölçmek gördüyseniz:

  • Çok mutlu olmanız mümkün olan bazı durumlar size kızmış olan birileri tarafında kasıtlı olarak engelleniyor.

Rüyada başkasının boyunu ölçmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada boyunu ölçmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada birinin boyunu ölçmek büyük fırsatlar yakalayacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına rivayet eder.

Rüyada tansiyon ölçmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, lüksünün artacağına işaret eder.

Rüyada metre ölçmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumaş ölçmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada toprak ölçmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak ölçmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok güzel günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments