Rüyada sevdiğini alnından öpmek

Rüyada sevdiğini alnından öpmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini alnından öpmek gördüyseniz:

  • Yakın bir ilişkinizi etkileyebilecek duygusal sorunlarla karşılaşmamak için belli konularda ödünler vermeniz veya bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini alnından öpmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada alnını öpmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin alnından öpmek yaşamının uzun olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı alnından öpmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına alamet etmektedir.

Rüyada alnından öpmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, güvensizlik duymaya rivayet etmektedir.

Rüyada eşini alnından öpmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments