Rüyada kadını alnından öpmek

Rüyada kadını alnından öpmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadını alnından öpmek gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız herkes açısından daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada bir kadını alnından öpmek insanlarla tartışacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadını alnından öpmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin alnından öpmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine delalettir.

Rüyada eşini alnından öpmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine delalettir.

Rüyada bir kızı alnından öpmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada alnından öpmek kendisine olan güvenin artacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada gelini alnından öpmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments