Rüyada bir kadını alnından öpmek

Rüyada bir kadını alnından öpmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını alnından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir.

Rüyada kadını alnından öpmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını alnından öpmek darlık çektiği günlerini unutacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine rivayet eder.

Rüyada eşini alnından öpmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına inanılır.

Rüyada kızı alnından öpmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret eder.

Rüyada bir erkeği alnından öpmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek çok büyük kazanç elde edileceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı alnından öpmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, daha güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin alnından öpmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments