Rüyada birini dudağından öpmek

Rüyada birini dudağından öpmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, hidayete ereceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine alamet eder.

Rüyada birini dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın önüne geçmenizde engeller olabilir.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulur.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada kızı dudaktan öpmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir dudaktan öpmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments