Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, güzelliklerle dolacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun, kadınlarla olan dostluk ilişkileriniz verimlidir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek hayattan yana umudunun kırılacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, zorlukların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kısmetinin artacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, moralinin her zaman yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments