Rüyada sevgilinin dudağından öpmek

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek hidayete ereceğine, bolluğun ve verimin de artacağına inanılır.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, başarılarının bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, maddi gücünün de daimi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek rütbe alacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, her daim allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments