Rüyada erkeği dudaktan öpmek

Rüyada erkeği dudaktan öpmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, sıkıntısının biteceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına alamet eder.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili küçük bir probleminiz olabilir.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, işe ve aşa kavuşacağına inanılır.

Rüyada erkeği dudağından öpmek dualarından hayır görmeyeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments