Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek haneye nifak gireceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, prestij sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine yorulur.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, eğlenceli günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızın dudağından öpmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada kızı dudaktan öpmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments