Rüyada bir dudaktan öpmek

Rüyada bir dudaktan öpmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada bir dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bir kimseye yabancılaşabilir, ayrılabilirsiniz.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kendini bunu başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir dudaktan öpmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudağından öpmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet eder.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, galibiyetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işarettir.

Rüyada birini dudaklarından öpmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments