Rüyada kızı dudaktan öpmek

Rüyada kızı dudaktan öpmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine delalettir.

Rüyada kızı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızın dudağından öpmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızı dudaktan öpmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı dudağından öpmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments