Rüyada bayanı dudaktan öpmek

Rüyada bayanı dudaktan öpmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya, pozisyona veya duruma bağlı olmanız, önünüzdeki diğer olanakları ya da fırsatları değerlendirmenizi zorlaştırabilir.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına yorulur.

Rüyada bayanla dudaktan öpüşmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada bayan bayana dudaktan öpüşmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına işarettir.

Rüyada dudaktan öpmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini dudaktan öpmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek işlerinin daha kötüye gideceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments