Rüyada banyoyu su bastığını görmek

Rüyada banyoyu su bastığını görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, adının her yerde geçeceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, başarılarının kalıcı olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına rivayet eder.

Rüyada banyoyu su bastığını gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözler veya aşırılıklar, eksik tecrübe ya da maddi sıkışıklıklar sizin bazı konuları kompanse etmeniz gerekmesine neden olabilir.

Rüyada banyoyu su bastığını görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyerini su bastığını görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evine su bastığını görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, aklına giren şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Rüyada eve su bastığını görmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerin su bastığını görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada mutfağı su bastığını görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yeri su bastığını görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nisan

Rüyamda eşim banyoya girmemi söylüyor banyonun kapısını açıyorum on cm kadar yükseklikte su birikmiş görüyorum…Dikkatli yürümeye çalışıyorum banyoya dahil bir odacık daha varmış,Orada da su birikmiş görüyorum… Odanın içindeki bir basamaktan aşağıya ve nereye gittiği belli olmayan suların aktığını görüyorum… rüyamda tehlikede olduğumu hissediyorumTedirgin oluyorum öylece dikilip kaldım… Rüyanın yorumu nedir acaba