Rüyada her yeri su bastığını görmek

Rüyada her yeri su bastığını görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada her yeri su bastığını gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda istediğiniz yardımı alabilirsiniz.

Rüyada her yeri su bastığını görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına rivayet eder.

Rüyada her yerin su bastığını görmek daha geniş rızık elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada bir yeri su bastığını görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, yeni bir araca sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerin su bastığını görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, gücünün, kudretinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir evi su bastığını görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutfağı su bastığını görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine inanılır.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, işinde dar boğaza gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments