Rüyada bir kızı dudağından öpmek

Rüyada bir kızı dudağından öpmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, işlerin günden güne artacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, aksiliklerin aşılacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmeyin.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, zenginliğini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı dudağından öpmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine yorulur.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments