Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sevinç ve mutluluğa, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Sağlık sorunları yüzünden ilgilenmeniz gereken şeylere fazla konsantre olamamanız olasıdır.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızın dudağından öpmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına yorulur.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada genç bir kızı öpmek hastalığının düzeleceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızı dudaktan öpmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek gelir kaybedeceğine, sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızı dudağından öpmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments